Tervetuloa!


Valmistamme saranat ja liukuvat laituriportaat Suomessa tehtaallamme Tampereella.

Kokeneena saranavalmistajana tarjoamme tilaajillemme monipuolista osaamista mittatilaustyönä. Pienenä ja tehokkaana yksikkönä toimitusajat ovat varsin nopeat. Reikien paikat, levyvahvuudet ja pintakäsittely ovat muutettavissa tarpeen mukaan. Vuosikymmenien kokemus pohjana ja nykyaikainen osaaminen palveluksessasi. Useimmat saranat on varustettu laakeroinnilla joka on suunniteltu kantamaan pysty- ja/tai vaakasuuntaisia voimia. Mikäli valikoimasta ei löydy sopivaa saranaa ota yhteyttä niin selvitetään yhdessä mikä on paras sarana juuri sinun käyttäkohteeseesi.

Tampereen Erikoissarana Oy on saanut oikeuden käyttää Avainlippu tunnusta merkkinä suomalaisesta työstä 3.6.2014.


Tampereen Erikoissarana Oy


Tampereen Erikoissarana Oy on monipuolinen konepaja, jonka erikoisosaamisena ovat teollisuuden ja rakentamisen erikoissaranat.

Myymme tuotteitamme sekä yksityisille että yrityksille. Tampereen Erikoissaranalla ei ole sopimuksia minkään jälleenmyyjän kanssa. Suurostajat saavat määräalennuksia tuotehintoihin. Tukkuostajat pyytäkää tarjousta suoraan tehtaalta. Verkkokaupassa näkyvät hinnat ovat vähittäismyyntihintoja.

Tampereen Erikoissarana pystyy lisäksi tarjoamaan kilpailukykyisen vaihtoehdon metalliteollisuuden komponenttialihankintaan suurissakin sarjoissa, kun kysymyksessä ovat muotoa ja reikiä vaativat kappaleet. Pienempiä sarjoja (1 – 1000 kpl) ja protovalmistusta tehdään myös koneistamalla ja hitsaamalla. Osallistumme mielellämme asiakkaiden lopputuotteiden suunnitteluprosesseihin edullisen valmistusmenetelmän löytämiseksi.


Lisätty ostoskoriin