TAMPEREEN ERIKOISARANA OY:n verkkokauppaMeiltä löytyy melkein 1000 saranamallia sekä turvaportteja, salpoja, liukuvia laituriportaita yms. Verkkokaupan kautta voi tilata suosituimmat vakiomallimme.

Avaa tuoteryhmä vasemmalla näkyvän - tai mobiiliversiossa avautuvan - valikon avulla. Sama tuote voi löytyä useammastakin kategoriasta.

Varastosta löytyvien tuotteiden toimitusaika on tavallisesti 2-3 arkipäivää. Tilaustuotteiden toimitusaika on 2-3 viikkoa. Ilmoitamme heti, jos toimitus viivästyy. Pidätämme oikeuden tilauksen peruuttamiseen, jos tilattu tuote on loppuunmyyty tai jos saatavuudessa on ylitsepääsemättömiä vaikeuksia. Pidätämme oikeuden olla hyväksymättä tilausta. 

Toimituskulu riippuu tilauksen kokonaispainosta. Jos toimitusosoite on riittävän lähellä tehtaan osoitetta, kauppa ehdottaa vaihtoehdoksi ilmaista noutoa. Nouto-osoite on tällöin Ahertajankatu 3, Tampere.

Vaihtoehtoisesti tuotteemme voi tilata sähköpostilla tai puhelimitse. Tällöin lähetämme laskun sähköpostiin tai verkkolaskuna.

Toimitamme tilaukset sekä yksityishenkilöille että yrityksille. Jos tilaat tavaraa yritykselle, valitse osoitetiedoissa Yritys.

Hinnat näytetään oletuksena alv 0%. Voit muuttaa asetukset sivun oikeassa yläreunassa sijaitsevan valikon avulla.

Jos sopivaa tuotetta ei verkkokaupasta löydy tai jos toivoisit muutoksia vakiomalliin tai vaikkapa vaihtoehtoista toimitustapaa, ota yhteyttä sähköpostilla.

  

Lisätty ostoskoriin